Brug venligst et øjeblik på at læse vores vilkår og betingelser her (det er ikke langt!), særligt hvis du har spørgsmål om annulleringer eller ændringer. Generelt tillader vores kontrakt med billetleverandører ikke, at vi ændrer eller annullerer bestillinger. Men vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig, hvis du skulle have brug for at ændre eller annullere en ordre - du skal bare kontakte vores kundeservice.

Vi tilbyder afbestillingsdækning, hvis der opstår en ulykke, eller en af gæsterne er for syge til at rejse. Afbestillingsdækning kan vælges, når du vil betale for dine varer i varekurven. Læs venligst vores vilkår og betingelser for at få alle detaljerne på plads. Annulleringsgebyrer gælder stadig, når du bruger afbestillingsdækning. Kontakt gerne vores kundeservice, hvis du spørgsmål.