Vores privatejede onlinesystem er designet på den måde, at du får adgang til vores udvalg af billetter, mens vi også giver dig den information, der kræves, for at du laver lige præcis det køb, som du har brug for. Vores produktbeskrivelser fortæller dig alt, hvad du har brug for at at vide om en begivenhed eller en service, inklusiv instrukser du skal bruge på selve dagen. Når billetterne er købt, får du en bestillingsbekræftelse og din billet tilsendt til din mailadresse. Denne bekræftelse er også din kvittering. Alle priser er i danske kroner, også til billetter til internationale begivenheder. Når beløbet trækkes på din konto, vil det fremgå under navnet "Ticmate." Ticmate laver desuden kun billetaftaler med ejere eller autoriserede billetleverandører, så du behøver aldrig bekymre dig om snyd.